Domien Verschuuren mist de ‘Top 40 Awards’, omdat hij positief getest is op het coronavirus. De dj zou vandaag terugkeren van vakantie en na zijn radioprogramma de presentatie van de awardshow verzorgen. Joost Swinkels zal hem vanavond vervangen.

Domien is net terug van een vakantie in het buitenland en laat op Instagram weten dat hij 48 uur geleden, voor hij naar huis ging, nog een negatieve PCR-test had. Vanochtend testte hij echter positief en nu zit de dj in quarantaine. “Met mij gaat het verder okay! Behalve dat ik enorm baal”, laat Domien weten op Instagram.

In het voorjaar 2020 presenteerde Domien de middagshow van Qmusic een tijdje vanuit huis nadat hij besmet was met het coronavirus. Na die besmetting verloor hij lange tijd zijn reukvermogen.

Top 40 Awards

De ‘Top 40 Awards’ worden vanavond uitgereikt met een grote liveshow vanuit Studio 21. De show is online te bekijken en er zijn optredens van Suzan & Freek, Chef’Special, Maan, Kris Kross Amsterdam en Meau. Er is vanwege de coronamaatregelen helaas geen publiek bij aanwezig.

Tijdens de show worden awards uitgereikt voor de Beste Artiest, Beste Nieuwkomer en Grootste Hit met zowel een prijs voor Nederlandse artiesten als een internationale prijs. Daarnaast zijn er awards voor de Beste Nederlandse Alarmschijf en de Beste Live Act.

Foto: Qmusic