Home Landelijke radio Domien Verschuuren in 3FM-ochtend, Gerard Ekdom naar lunchtijd

Domien Verschuuren in 3FM-ochtend, Gerard Ekdom naar lunchtijd


Domien Verschuuren gaat vanaf september de uren tussen 10:00 en 12:00 uur presenteren voor BNN op 3FM. Hij vervangt Gerard Ekdom die voortaan tussen 12:00 en 14:00 uur te horen is. Dat melden bronnen rond de publieke popzender. BNN en de Nederlandse Publieke Omroep willen het bericht nog niet bevestigen.

De Arbeidsvitaminen gaan verdwijnen. Het nieuwe programma van Domien Verschuuren gaat '@work' heten. Toch verdwijnt de programmatitel de Arbeidsvitaminen niet helemaal, er wordt nog gekeken of het programma op een andere publieke zender verder kan. Het programma bestaat al sinds februari 1946.

Voor Gerard Ekdom is het nieuwe lunchprogramma een kans om meer van zichzelf in een programma te leggen. De geruchten gingen al een tijd dat hij naar de middag zou gaan.

Gisteren werd bekend dat Frank Dane vanaf 4 september de uren van Verschuuren overneemt in het weekend. Ook maakte Claudia de Breij bekend dat ze vanaf 3 september weer elke vrijdag op 3FM te horen is.

Rob Stenders gaat vanaf september op vrijdagmiddag tussen 14:00 en 16:00 uur en vrijdagavond tussen 22:00 en 1:00 uur een programma presenteren op 3FM. Ook wordt hij hoofd radio bij PowNed. 

Vorig artikelNOS in top 5 sterkste merken
Volgend artikelLex Gaarthuis van Slam!FM naar 3FM