Home Landelijke radio NPO 3FM Diederik van Zessen wil zendermanager 3FM worden

Diederik van Zessen wil zendermanager 3FM worden

Waarnemend zendermanager van NPO 3FM, Diederik van Zessen, zou in de toekomst de functie best definitief willen vervullen. Dit zegt Diederik in de ‘Klap van de Molen’, een podcast van David Achter de Molen.

Op de vraag of hij over drie jaar de baas van 3FM is reageert de tijdelijke zendermanager: “Ik ben het nu, dat is tijdelijk. Maar over drie jaar wil ik het graag zijn.”

In het verleden was Diederik ook dj, maar die functie ambieert hij niet meer. “Nee, niet bij 3FM. Ik deed de ochtend bij Kink FM tussen 9:00 en 12:00 uur. Dat vond ik erg leuk, maar ik vind nu dat ik er niet zo goed in was.” Volgens hem ben je een goede dj als je “verhalen kunt vertellen die andere niet kunnen vertellen en geloofwaardig bent.”

Diederik van Zessen

Diederik is sinds de zomer van 2016 music director bij 3FM. Daarvoor werkte hij als programma- en muziekdirecteur bij de muziek-televisiezender XITE. Diederik werkte voor Pinguin Radio en was te horen als dj op Kink FM en V-Academy, het interne opleidingstraject van Radio Veronica.

Wanneer de nieuwe zendermanager aantreedt, is onduidelijk. Eveneens is niet duidelijk om wie het gaat.

Foto: NPO 3FM