Home Landelijke radio Dave Minneboo nieuwe programmadirecteur van de 538Groep

Dave Minneboo nieuwe programmadirecteur van de 538Groep

Dave Minneboo is de nieuwe programmadirecteur van de 538Groep (538, Slam!FM). Hij volgt daarmee Florent Luyckx op die naar Q-music is gegaan. In zijn nieuwe functie als programmadirecteur is Minneboo verantwoordelijk voor het programmabeleid van de gehele 538Groep. Hieronder vallen Radio 538, Slam!FM, alle digitale stations, 538TV en Slam!TV.

"Ik ben ontzettend blij en trots om deel uit te maken van de directie", reageert de nieuwe directeur. "538 is al dertien jaar mijn grote liefde. Dit is weer een mooie nieuwe fase waar ik onwijs veel zin in heb." Eerder was Minneboo onder andere inval-sidekick van dj Ruud de Wild.

Jacqueline Smit, algemeen directeur: "De muzikale programmering is de belangrijkste kernwaarde van 538, die zijn weerspiegeling behoort te vinden in de directie. De keuze voor Dave borgt deze kernwaarde in de multimediale strategie van de 538Groep. Dave heeft bewezen hier de aangewezen persoon voor te zijn en ik heb dan ook het volste vertrouwen in zijn toetreden tot de directie."