Home Landelijke radio Compilaties oude Veronica-programma tijdens V-Day

Compilaties oude Veronica-programma tijdens V-Day

Radio Veronica zendt dinsdag 31 augustus tussen 19.00 en 24.00 uur de Veronica Radio Top 5 Allertijden uit. Op die dag is het namelijk precies dertig jaar geleden dat Veronica door de overheid werd gedwongen de radio-uitzendingen vanaf het legendarische schip stop te zetten. Ook na dit verbod was Radio Veronica niet meer weg te denken uit de levens van de vele luisteraars. En op 31 augustus is het ook een jaar geleden dat Radio Veronica weer van start gegaan met een 80’s en 90’s-format. Daarom wordt deze dag wordt omgedoopt tot ‘V-Day”

31 augustus zal helemaal in het teken staan van Radio Veronica door de jaren heen. Zo hoor je de hele dag de oude vertrouwde Roepie Roepie-vogel voorbijkomen, kun je genieten van oude en nieuwe Radio Veronica-jingles en zijn er de hele dag oude Veronica-bekenden te gast.

Station Manager Uunco Cerfontaine: “Radio Veronica maakt al sinds de jaren ‘60 radioprogramma’s die hele generaties aan de radio gekluisterd houden. Met programma’s als Countdown Café, De Rob Out Show, De Top 40, Goud van Oud en Curry & Van Inkel is radiogeschiedenis geschreven. Dagelijks vragen luisteraars of we bepaalde historische radiofragmenten uit het Veronica verleden nog eens willen uitzenden. Daarom hebben we besloten om op 31 augustus tijdens V-Day de Veronica Radio Top 5 Allertijden uit te zenden. Luisteraars van Radio Veronica kunnen hun favoriete Radio Veronica radioprogramma aller tijden doorgeven via www.radioveronica.nl en daaruit zal de Veronica Radio Top 5 Allertijden samengesteld worden.”