Home Landelijke radio Coen Swijnenberg en Sander Lantinga verlengen contract bij BNN / 3FM

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga verlengen contract bij BNN / 3FM


Dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga zijn ook de komende twee jaar te horen met De Coen en Sander Show bij BNN op 3FM. Vandaag zijn BNN en de twee dj’s opnieuw tot overeenstemming gekomen. Coen en Sander zijn in ieder geval tot eind 2011 te horen bij de jongerenomroep. Daarnaast blijft Sander Lantinga een van de vertrouwde BNN-gezichten op tv.

“Te gek dat Sander en ik nog minstens twee jaar samen radio gaan maken bij BNN”, zegt Coen. “Te gek ook dat we dit kunnen doen in alle vrijheid en met de steun van de zender en de omroep.” Sander reageert vanaf zijn vakantieadres: “Ik sta van blijdschap op mijn kop… maar dat komt ook doordat ik letterlijk aan de andere kant van de wereld zit.”

3FM en BNN zijn erg gelukkig met de verlenging. BNN-voorzitter Patrick Lodiers: “Wij zijn onwaarschijnlijk trots dat de show van deze professionele chaos radiomakers nog lang door de BNN-boxen knalt! Want Coen en Sander zijn een bijzonder duo! En zeker voor dit duo geldt dat 1 plus 1 drie is. Met de mooie 3 van 3FM.”

3FM-zendermanager Wilbert Mutsaers: “Heel erg fijn dat Coen en Sander ook de komende jaren op 3FM te horen zullen zijn met hun vaak verrassende en altijd vermakelijke show. Coen en Sander zijn medebepalend voor de positieve uitstraling van 3FM en dus knallen de kurken vandaag.”

De Coen en Sandershow op 3FM bestaat zo’n 3,5 jaar en is dagelijks te horen tussen 16:00 en 19:00 uur.