Home Landelijke radio Coen & Sander starten 17 augustus op Radio 538

Coen & Sander starten 17 augustus op Radio 538

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga starten op 17 augustus met de middagshow op Radio 538. Dat maakten de dj's bekend tijdens hun laatste uitzending op 3FM vanmiddag.

De komende 2,5 maand genieten de dj's van een vakantie en bereiden ze hun nieuwe programma voor. Ondertussen doen Frank Dane en Jelte van der Goot de middagshow op Radio 538.

Tijdens de laatste uitzending van Coen & Sander op 3FM kwamen de collega-dj's van 3FM langs om afscheid te nemen. Guus Meeuwis trad live op en Heleen de Geest schoof aan in de studio om voor één keer vanaf daar de files voor te lezen. Coen Swijnenberg gaf te kennen haar en haar collega's te gaan missen, omdat ze bij 538 zelf de files moeten gaan voorlezen.

Coen & Sander haalden tijdens de laatste uitzending herinneringen op aan hun komst naar het radiostation. Hoe ze beiden niet lang nadat ze waren begonnen bij 3FM, letterlijk bij elkaar gezet zijn om een vrijdagavondprogramma te maken. En vervolgens, na een aantal keer invallen voor Giel Beelen in de ochtend, doorschoven naar de middag. In totaal maakten ze 2000 edities van 'De Coen & Sander Show' op 3FM.