Home Landelijke radio Claudia d’r op, Evers Staat Op en Giel! genomineerd voor RadioRing

Claudia d’r op, Evers Staat Op en Giel! genomineerd voor RadioRing

Claudia d’r op (VARA 3FM), Evers Staat Op (Radio 538) en Giel! (VARA 3FM) zijn genomineerd voor de Gouden RadioRing 2006 die voor het eerst wordt uitgereikt. De RadioRing is het zusje van de Gouden Televizier-Ring 2006 die beiden op 20 oktober uitgereikt zullen worden.

Naast de Gouden RadioRing, zijn er nog drie radioprijzen. Voor het Gouden Radio-Oortje (voor het beste radio-evenement van het afgelopen radioseizoen) zijn genomineerd 3FM Serious Request – Huis op de Neude (3FM), Evers staat op vanuit de woonkamer van Frans Bauer (Radio 538) en Top 2000 (Radio 2). Froukje de Both (Radio 538), Claudia de Breij (VARA) en Sophie Hillbrand (BNN) zijn genomineerd voor de Zilveren RadioSter (beste radiovrouw), Giel Beelen (VARA), Edwin Evers (Radio 538) en Ruud de Wild (Radio 538) voor de Zilveren RadioSter voor de radioman van het jaar.

Op de radioprogramma’s en –presentatoren kon de afgelopen weken uitsluitend via internet worden gestemd. De drie genomineerden voor de Gouden RadioRing gaan nu een tweede stemronde in. Telefonisch kan vanaf 19 oktober op de drie programma’s worden gestemd. De telefoonnummers worden om 09:15 uur bekend gemaakt in de radioprogramma’s Arbeidsvitaminen (3FM) en Evers Staat Op (Radio 538). De lijnen zijn open tot ongeveer 15:00 uur de volgende dag. Op 20 oktober, tijdens een speciale uitzending van AVRO Schiffers.fm (vanaf 14:00 uur op Radio 2) worden de winnaars van de vier prijzen bekend gemaakt.