Home Landelijke radio BNN maakt radio vanaf oranjecampings tijdens WK

BNN maakt radio vanaf oranjecampings tijdens WK

BNN’ers Sophie Hilbrand en Filemon Wesselink trekken gedurende het WK-voetbal met een speciale camper door Duitsland. Op Radio 1, 3FM en de internetsite wk.bnn.nl doen ze op geheel eigen wijze verslag van alle gebeurtenissen vanaf de verschillende Oranjecampings.

BNN-Radio 1 verslaggever Joris Kreugel rijdt ook mee in de camper. Om de WK-sfeer te proeven zoekt BNN het ook nog verder van huis. Willemijn Veenhoven, presentatrice van BNN United reist zelfs af naar Trinidad & Tobago. Dit eilandenrijkje neemt onder leiding van Leo Beenhakker voor het eerst deel aan het WK-voetbal. Willemijn houdt de Radio 1-luisteraar dagelijks op de hoogte van de gebeurtenissen op de tropische eilanden.

Aan de supporters in Duitsland wordt ook gedacht. In en rondom de Duitse stadions is tijdens de wedstrijden van Oranje een speciaal NOS-programma te ontvangen, Radio 1 WKfm, met daarin een bijdrage van Sophie en Filemon.

Het BNN-team is elke werkdag van 16:00 uur tot 18:00 uur te horen op 3FM in het BNN-programma Wout!, in het weekend van 12:00 uur tot 15:00 uur bij ZoeyZo en dagelijks van 21:00 uur tot 23:00 uur op Radio 1 in Langs de Lijn, waar BNN samenwerkt met de NOS.