Home Landelijke radio Bart Arens gestopt met nachtprogramma op 3FM

Bart Arens gestopt met nachtprogramma op 3FM

Bart Arens is gestopt met zijn wekelijkse nachtprogramma op 3FM. De dj kon de nachtelijke werkzaamheden niet meer combineren met zijn weekendprogramma’s en het opvoeden van zijn pasgeboren kind. Dit vertelde zijn college Barbara Karel tijdens het vervangen van zijn programma afgelopen week.

De komende weken zullen de dj’s uit het opleidingstraject van 3FM Bart vervangen. Onder meer Annemieke Schollaerdt en Domien Verschuuren zullen een keer een extra nachtprogramma presenteren. Ondertussen gaat men op zoek naar een nieuwe nachtjock.

Vorige maand maakte Bart Arens de overstap van de NPS (waarvoor hij een dagelijks nachtprogramma maakte) naar de TROS om daar de weekendprogramma’s van Corné Klijn over te nemen. In eerste instantie zou hij nog in de nacht van donderdag op vrijdag tussen 1:00 en 4:00 uur ‘Bart’ blijven maken, maar hier is hij nu dus mee gestopt.

Komende week is Bart overigens de hele week op 3FM. Hij vervangt Michiel Veenstra en is daarom maandag tot en met donderdag van 19:00 tot 22:00 uur te horen in ‘Met Michiel’.

Vorig artikelOmroep Brabant een week lang in het teken van Hollandse muziek
Volgend artikelWereldomroep start cursus voor Antilliaanse en Surinaamse radiomakers