Home Landelijke radio Baby Kyo uit Bergen op Zoom is Sky Radio Baby van het...

Baby Kyo uit Bergen op Zoom is Sky Radio Baby van het Jaar

Baby Kyo uit Bergen op Zoom is verkozen tot de Sky Radio Baby van het Jaar 2009. De jury onder leiding van Bridget Maasland, heeft vanmiddag in de finale finale baby Kyo uit ruim 12.000 baby’s gekozen tot winnaar van de tweede editie van de van het Jaar.

Er waren 101 finalisten. De presentatie van de verkiezing lag in handen van Sky Radio’s stationvoice en mama in spé Marlayne Sahupala. Baby Kyo werd geroemd om zijn geweldige uitstraling. Bridget Maasland, juryvoorzitter: "De hele top 3 was geweldig. Maar baby Kyo heeft het hele totaal plaatje. Hij kan al iets meer, heeft een geweldige uitstraling; het is gewoon een mooi mannetje!" Op de tweede plaats eindigde baby Isabeau uit Amsterdam en de derde plaats ging naar Kenji uit Helmond.

Winnende baby Kyo krijgt naast de titel ‘Sky Radio Baby van het Jaar 2009’ ook een spaarrekening ter waarde van 10.000 euro. Daarnaast komt Kyo op de cover van het magazine ‘Wij Jonge Ouders’ en wordt hij een jaar lang het gezicht van Prénatal.

In totaal zijn er in een periode van 4 weken ruim 12.000 baby’s opgegeven waar ruim negen miljoen (online en via SMS) stemmen op zijn uitgebracht. Een deel van de inkomsten ging naar de Stichting KIKA.

Vorig jaar deden er ruim 17.500 baby’s mee aan de actie en werd er 1,3 miljoen keer gestemd. Baby Elisa was de gelukkige ‘Baby van het Jaar 2008’.