Home Landelijke radio Arrow Classic Rock overgenomen door nieuwe BV Ad Ossendrijver

Arrow Classic Rock overgenomen door nieuwe BV Ad Ossendrijver

Arrow Classic Rock wordt overgenomen door PAKO Media B.V. Het station blijft daarmee in handen van Ad Ossendrijver, die zich met zijn bedrijf tevens wil gaan richten op "online muziek- en audiodiensten in binnen- en buitenland". Waarom de zender is overgenomen, is niet bekend gemaakt.

De afgelopen jaren werd Arrow Classic Rock verzorgd door de Flux Media Factory, in opdracht van NDC Radio en was op die manier in Noord-Nederland in de ether te horen. Bijna een jaar geleden werd het station in de ether vervangen door Freez FM en ging het los van NDC verder als kabelzender. 

Het is inmiddels vijf jaar geleden tot Arrow, dat destijds twee landelijke frequenties had, failliet ging. Eigenaar Ad Ossendrijver maakte een doorstart met Arrow Classic Rock, Arrow Jazz werd gekocht door Exceed Jazz en ging over in Sublime FM.

PAKO Media krijgt ook de merkrechten voor Arrow CAZ! in handen. Ossendrijver nam dat merk in 2007 over van SBS om zo Kavel A7 te bemachtigen voor Arrow Classic Rock. De zender was vervolgens nog een tijdlang te horen op de kabel en bestaat nu nog steeds als internetzender onder de naam Arrow CAZ!