Home AM Radio Arrow Classic Rock op 828 AM gezet

Arrow Classic Rock op 828 AM gezet

Caz! is zojuist op de middengolf vervangen door Arrow Classic Rock. Daarmee lijkt het steeds zekerder te worden dat Arrow Classic Rock in de loop van de avond van de FM af gaat.

Vandaag nog moet een schuld van bijna negen miljoen euro worden afbetaald bij de overheid, anders moeten de uitzendingen per middernacht gestaakt worden. Agentschap Telecom trekt de vergunningen van Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM in vanwege een structurele betalingsachterstand. Gisteren bepaalde de rechter dat er geen uitstel van betaling wordt verleend.

Arrow-directeur Ad Ossendrijver zei eerder te hopen dat Arrow Jazz FM door kan gaan.  "Daar is het animo nog erg groot voor." Daarmee leek de hoop voor Arrow Classic Rock al vervlogen.

Caz! werd op de 828 AM gezet nadat Arrow de zender had overgenomen in maart vorig jaar. De AM-zender staat in Heinenoord, vlakbij Rotterdam. Arrow bood 33.000 euro om op de frequentie uit te mogen zenden. Het vermogen is 20 kilowatt (overdag) en vijf kilowatt (’s nachts).

Vlak na het verkrijgen van de 828 AM maakte Arrow bekend dat het wilde starten met een praatzender op de middengolf onder de naam ‘Arrow Talks’. In april vorig jaar startte er testuitzendingen en toen werd gemeld dat in mei gestart zou worden. Later werd dat juni, maar het praatstation is nog altijd niet in de lucht.