Armin van Buuren vertrekt definitief bij Qmusic, om weer terug te keren bij Radio 538. Dat blijkt uit de nieuwe zaterdagavond en -nachtprogrammering van Qmusic. Gisteren werd bekend dat Armin van Buuren een show krijgt op 538, maar onduidelijk was of hij bij Qmusic zou blijven. Een woordvoerder reageerde niet op vragen daarover, maar nu blijkt dus dat Armin na twee jaar weer zijn biezen pakt bij Q.

Ook Afrojack en Sunnery James en Ryan Marciano zijn straks niet meer te horen op Qmusic. Zij krijgen eveneens een programma op Radio 538, maakte de zender gisteren bekend. Qmusic presenteert in de plaats een nieuwe programmering voor de zaterdag. Zo krijgt het dj-duo Kriss Kross Amsterdam en Lost Frequencies een programma.

Domien Verschuuren

“Met Kris Kross Amsterdam halen we een van de meest succesvolle club- en festivalacts en Top 40-artiesten in één binnen”, zegt Roeland Snoeijer, programmadirecteur van Qmusic. “Ook de internationale top-dj Lost Frequencies krijgt zijn eigen programma op de grootste zender van Nederland.”

Domien Verschuuren neemt het programma ‘Worldwide Club 20’ over van Armin van Buuren. De presentatie van ‘Tomorrowland One World’ Radio is vanaf nu in handen van Menno Barreveld. De wijzigingen gaan vanaf 10 september in.

De nieuwe programmering op zaterdagavond:
21.00-22.00   Kris Kross Amsterdam 
22.00-00.00   Worldwide Club 20 – Domien Verschuuren
00.00-01.00   Maximum Weekend Mix – Tom van der Weerd
01.00-02.00   Lost Radio – Felix de Laet
02.00-03.00   Tomorrowland One World Radio – Menno Barreveld

Foto: Qmusic

Vorig artikelNick & Simon uit elkaar, 100% NL zendt speciale Top 25 uit
Volgend artikelHerman Hofman zwaait af bij 3FM: “De 3FM-luisteraar is de allerbeste”