Home Landelijke radio Adam Curry mag lesbisch stel niet trouwen

Adam Curry mag lesbisch stel niet trouwen

Adam Curry zou vanochtend in zijn programma ‘Ook Goeiemorgen’, dat de hele week live wordt uitgezonden vanuit Las Vegas, vijf bruidsparen trouwen. Het werd Adam Curry echter vlak voor de uitzending door de eigenaar van The Little White Chappel, waar de bruiloften plaats zouden vinden, verboden het lesbische stel Tanja en Christel te trouwen. Als alternatief heeft Adam Curry kandidaten Tanja en Christel op weg naar de Little White Chappel in de limousine getrouwd. Deze voltrekking van het huwelijk werd natuurlijk live uitgezonden op de radio. In de kapel zelf, moesten Christel en Tanja achterin plaatsnemen en van afstand toekijken hoe Curry de andere vier bruidsparen trouwden.

Adam Curry: “Het is echt ongelooflijk dat we in Las Vegas, Sin City, geen toestemming krijgen om 2 vrouwen te trouwen. Natuurlijk wisten we dat er problemen konden komen voor wat betreft de rechtsgeldigheid van het huwelijk van Christel en Tanja, maar dat ze niet eens deel uit mochten maken van de ceremonie had niemand zich hier kunnen voorstellen. We praten hier tenslotte over de stad waar eigenlijk alles mogelijk is wat God verboden heeft. Gelukkig hebben we het goed weten op te lossen en Patricia en ik zijn ook uitgenodigd door Christel en Tanja om ‘hun bruiloft’ op vrijdag 13 augustus in Nederland bij te wonen.”

Adam Curry, Alexender Stevens, Michiel Veenstra en Arend Langenberg zonden de hele week uit vanuit Las Vegas om vandaag vijf paren te trouwen. Adam Curry heeft namelijk een trouwvergunning in Amerika en tijdens de uitzendingen van ‘Ook Goeiemorgen’ kwam men op het idee om op de radio huwelijk te sluiten in Las Vegas. Volgende week komt de ochtendshow van Radio Veronica weer vanuit Nederland, maar dan wel zonder Michiel Veenstra. Hij is twee weken met vakantie en wordt vervangen door Erwin Peters.