Home Landelijke radio Adam Curry alweer weg bij Arrow Classic Rock

Adam Curry alweer weg bij Arrow Classic Rock

De ochtendshow van Adam Curry is na nog geen vier maanden per direct gestopt. Vanaf morgen presenteert Rinse Blanksma weer een muziekintensief ochtendprogramma tussen 6:00 en 10:00 uur. Daarna zal twee uur nonstop muziek te horen zijn.
"Het management van Arrow Classic Rock en Adam Curry hebben in goed onderling overleg besloten de ochtendshow ‘Your Wake Up Call’, dat werd gemaakt door Adam Curry en mede werd gepresenteerd door Alexander Stevens en Eline Maarsen, te stoppen", zo laat het station weten.

Al een tijdje ging het gerucht dat Arrow niet tevreden zou zijn met de ochtendshow, omdat er veel negatieve reacties binnen kwamen van luisteraars omtrend de hoeveelheid gesproken woord in het ochtendprogramma. Met de nieuwe, muziekintensieve ochtendshow komt Arrow Classic Rock naar eigen zeggen ’tegemoet aan de wens van vele luisteraars’.

Adam Curry begon op 12 mei met zijn ochtendshow die hij presenteerde vanuit zijn huis nabij het Engelse Guildford. Alexander Stevens en Eline Maarsen verzorgden de uitzending vanuit de studio van Arrow Classic Rock in Nederland.