Home Landelijke radio Weekend Q-music: Joep Roelofsen eruit, Michiel Jurrjens erin

Weekend Q-music: Joep Roelofsen eruit, Michiel Jurrjens erin

Joep Roelofsen is niet langer in het weekend te horen op Q-music. Zijn programma, op zaterdag van  10:00 tot 12:00 uur en zondag van 10:00 tot 13:00 uur, wordt voortaan gepresenteerd door Koen Hansen. Michiel Jurrjens, die het afgelopen jaar veelvuldig in de nacht te horen was, neemt de plek van Hansen over in het weekend van 19:00 tot 21:00 uur

Roelofsen begon drie jaar geleden in de nacht bij Q-music. Een jaar later schoof hij door naar het weekend. Waarom Joep Roelofsen plots is verdwenen uit de programmering is onduidelijk. Vragen daarover zijn door het radiostation niet beantwoord.

De afgelopen weken is bijna de complete weekendprogrammering van Q-music op de schop gegaan. Door het vertrek van Wouter van der Goes naar Radio 2, is Wim van Helden tegenwoordig doordeweeks te horen van 13:00 en 16:00 uur. Doordat Joep Roelofsen ook vertrokken is, was er plek voor twee nieuwe dj's in het weekend: eerder werd al bekend dat Marieke Elsinga voortaan van 21:00 tot 0:00 uur te horen is, daar komt nu dus Michiel Jurrjens bij. Koen Hansen en Erik van Roekel, vulden eerder de weekendavond samen en zijn nu overdag in het weekend te horen.