Home Landelijke radio Mark Labrand en Barry Paf ruilen van plek op 538

Mark Labrand en Barry Paf ruilen van plek op 538


Mark Labrand en Barry Paf wisselen vanaf maandag van plek in de programmering van Radio 538. Labrand zal voortaan doordeweeks van 21:00 tot 0:00 uur te horen zijn met '@Labrando'. Barry Paf krijgt een programma in het weekend van 18:00 tot 20:00 uur genaamd 'Barry's Weekend Vibe'. Het is de eerste de wijziging in de aanloop naar de nieuwe programmering van 538 die in september ingaat.

Mark Labrand over zijn nieuwe programma: "Alvast een tipje van de sluier: iedere avond hoor je vlak voor middernacht 'Test je vriend'. Hierin kun jij je beste vriend of vriendin opbellen met een vreselijke smoes dat je nu zijn/haar hulp nodig hebt. Lukt dat? Dan zijn jullie echte vrienden en win je een compleet verzorgde avond uit voor twee."

Met de wijziging komt er een eind aan een tijdperk. Barry Paf is namelijk al zo'n 15 jaar doordeweeks in de avond te horen op Radio 538 en daar stopt hij nu mee. Paf gaat naast zijn radiowerkzaamheden meer aan de slag met tv op TV 538. Hij presenteert hier momenteel al dagelijks de 'Top 538'.

Vanaf september gaat de complete programmering van 538 op de schop. Froukje de Both vertrekt dan bij het station en Juize verhuist naar Slam!FM. Ook krijgt Frank Dane een programma. Bronnen bevestigen dat dat op werkdagen van 19:00 tot 21:00 uur is, maar 538 laat er nog niets over los.