Home Landelijke radio 538 vannacht in het teken van de Gay Pride met de Verkeerde...

538 vannacht in het teken van de Gay Pride met de Verkeerde Show zonder naam en Barry Paf

Radio 538 staat komende nacht in het teken van de Gay Pride. Tussen 00:00 en 04:00 bereidt 538 de luisteraars voor op de Gay Pride die deze week gehouden wordt. Met een speciale uitzending van de Show zonder naam en Barry Paf die 'de lijst van de verkeerde kant' presenteert. 

Tussen 00:00 en 02:00 uur wordt de show zonder naam omgedoopt in de Verkeerde Show zonder Naam waarin Eddy Keur, Edwin Noorlander en Daniel Daniel o.a. Jamai te gast hebben en Carlo Boszhard zijn Coming Out-verhaal vertelt. Daarnaast zijn er diverse spelletjes zoals de ‘Mystery Gay’ waarbij de luisteraar moet raden welke BN’er er aan de telefoon is en vinden er live optredens plaats, uiteraard met een roze tintje.

Van 02.00 tot 04:00 uur presenteert Barry Paf ‘De Lijst van de Verkeerde Kant’ met de 25 leukste homohits volgens de 538-luisteraar. Zij kunnen hun stem uitbrengen via 538.nl. Omdat het ‘De Lijst van de Verkeerde Kant’ is, begint de hitlijst met de nummer 1 en eindigt met nummer 25.

Eddy Keur en Edwin Noorlander: "Bij het meest gezellige late night radioprogramma van Nederland past de Gay Pride natuurlijk perfect. We wilden letterlijk de boot niet missen en spelen hier dus met veel plezier op in, alles met een enorme knipoog en ook uitermate geschikt voor hetero’s. Net als de botenparade van de Gay Pride zelf! We maken er met z’n allen een topfeestje van!"