Home Landelijke radio 4FM kiest voor Broadcast Partners

4FM kiest voor Broadcast Partners

Het Belgische commerciële radiostation 4FM heeft een contract gesloten met Broadcast Partners voor de bouw en beheer van haar zendernetwerk in Vlaanderen. De kwaliteit van de dienstverlening en de snelheid van uitrol waren de belangrijkste criteria voor4FM.

Door deze overeenkomst beheert Broadcast Partners beide landelijke commerciële stations van Vlaanderen, 4FM en Q-Music. In snel tempo wordt het zendernetwerk van 4FM afgebouwd. Het station heeft nu al 14 ether frequenties en is in heel Vlaanderen op de kabel te beluisteren.

Directeur Steven Hamelink van Broadcast Partners: “we hebben in één week acht extra zenders voor 4FM aangezet. In de komende tijd zal dit aantal worden uitgebreid en zal 4FM in het overgrote deel van Vlaanderen te beluisteren zijn.”

En gedelegeerd bestuurder Jan Caerts van 4FM zegt het volgende: “De voltooiing van het zenderpark is een mooi eindejaarscadeau voor onze luisteraars. Vooral de mensen in de provincies West-Vlaanderen en Limburg doen hun voordeel met de nieuwe frequenties. Het luistercomfort in die provincies is echt opmerkelijk verbeterd.”

Met 4FM komt Broadcast Partners op een totaal van zeven landelijke netwerken in de Benelux. Dit zijn: Yorin FM, Noordzee FM, Business Nieuws Radio, Radio 10 FM, Radio 538, Q-Music en 4FM. Directeur van Broadcast Partners vindt nu dat de andere Hilversumse omroepen ook aan de beurt zijn.

Vorig artikelKort radionieuws van donderdag 2 januari
Volgend artikelKort radionieuws van vrijdag 3 januari