Home Landelijke radio 3FM Serious Talent Award voor Gers Pardoel

3FM Serious Talent Award voor Gers Pardoel


Gers Pardoel heeft de 3FM Serious Talent Award gewonnen. Hij kreeg de prijs op Paaspop van de zanger van Handsome Poets, de winnaar van vorig jaar. Een vakjury bepaalde de winnaar van deze award voor aanstormend talent. Naast Gers Pardoel waren Kensington, Chagall, Dotan en Chef'Special genomineerd.

 

Tijs van Liemt, coördinator van 3FM Serious Talent: "Gers Pardoel is na zijn verkiezing tot 3FM Serious Talent definitief doorgebroken. Gers ging de samenwerking aan met andere artiesten en bracht succesvol singles uit. 3FM verwacht nog veel van hem. Afgelopen jaar was een zeer goed jaar wat betreft 3FM Serious Talent. De 3FM luisteraars hebben kennis kunnen maken met veel nieuwe getalenteerde artiesten van eigen bodem."

 

Eerder deze week kreeg Miss Montreal ook al een 3FM Award: de Schaal van Rigter. Dat is de prijs voor de Nederlandse artiest die het afgelopen jaar het meest werd gedraaid op 3FM. De winnaars van de andere prijzen worden donderdagavond uitgereikt tijdens een liveshow in de Gashouder in Amsterdam, die live wordt uitgezonden op 3FM en Nederland 3. Luisteraars kunnen tot woensdagavond hun stem uitbrengen voor deze publieksprijzen.