Home Landelijke radio 3FM Serious Request: tussenstand zaterdag 327.709 euro

3FM Serious Request: tussenstand zaterdag 327.709 euro

De tweede tussenstand van 3FM Serious Request bedraagt 327.709 euro. Even na half vijf ontvingen Coen Swijnenberg, Giel Beelen en Paul Rabbering een envelop met deze nieuwe tussenstand. Vorig jaar stond de teller na twee dagen op 248.982 euro. In 2006 was dat 189.935 euro.

Ondanks de regen is het vandaag de hele dag druk bij het Glazen Huis in Breda. Ze steunen de dj's met hun aanwezigheid, hun requests en hun donaties. Ook in de rest van Nederland zijn talrijke initiatieven om de actie te steunen.

Giel Beelen vertelt hierover: "Ik kan en heb echt uren aan de brievenbus tafel gezeten. Gewoon om te genieten van al die verschillende mensen. Ik denk dat ik net zo vaak m'n duim heb opgestoken als Gerard handen heeft gegeven. Breda is echt top! Vanaf het begin het einde. Nou komen die hartverwarmende reacties natuurlijk uiteindelijk uit het hele land maar het valt me op dat hier op de grote markt altijd wel iemand staat met een glimlach."

Voor Coen Swijnenberg was het gisteren nog vooral onwennig. "Het is wel heel raar hoor om hier te zitten. Ik ben er vanaf het eerste jaar van Serious Request bij betrokken geweest maar nu ik zelf in dat glazen ding zit voelt het zo vreemd en onwennig maar bovenal superleuk", aldus de dj.