Home Landelijke radio 3FM Serious Request: tussenstand maandag 706.174 euro

3FM Serious Request: tussenstand maandag 706.174 euro

De tussenstand van 3FM Serious Request staat na drie dagen op 706.174 euro. De actie is vanavond op de helft: Giel Beelen, Gerard Ekdom en Annemieke Schollaardt werden vrijdagavond opgesloten in het Glazen Huis op de Grote Markt in Groningen en mogen er donderdagavond weer uit.

Vorig jaar was de tussenstand op de derde dag 595.480 euro, toen was de actie echter tien uur korter bezig dan dit jaar het geval is.

Gisteren ondervond Serious Request veel hinder van het winterweer. Artiesten belden af en verslaggevers konden hun locaties niet bereiken. Vandaag waren er nog wat kleine problemen, maar over het algemeen loopt het goed.

Bij de NOS is het winterse weer aangegrepen voor een ludieke wedstrijd. Een team van Journaal op 3 probeerde met de auto vanuit Hilversum bij het Glazen Huis te komen, de NOS Headlines probeerden het met de trein. De race was online te volgen en is gewonnen door het Journaal op 3 met de auto.

Vanmiddag was het Kindermiddag. De drie dj's kregen een tiental kinderen op bezoek, waar ze op moesten passen. Ze kregen hulp van Djumbo, Ome Willem en twee nanny's.

Maar ook vannacht was er bezoek in het huis. Youp van 't Hek bleef namelijk overnachten. Hij gaf onder meer een betaalde koptelefoonconference en zong Flappie. Vannacht komt Van Velzen slapen in het huis.

De tussenstand van de meest aangevraagde platen was vanmiddag als volgt:
5. Miss Montreal – Being Alone At Christmas
4. Kyteman – Sorry
3. Fake Blood – I Think I Like It
2. Owl City – Fireflies
1. Pearl Jam – Just Breathe