Home Landelijke radio 3FM Serious Request gestart met veel media-aandacht

3FM Serious Request gestart met veel media-aandacht

De actie die 3FM samen met het Rode Kruis voor Darfur voert onder de naam ‘Serious Request’ is vanochtend vroeg begonnen. Giel Beelen begon om 6:00 uur met het uitzenden vanuit ‘de kas’ die op De Neude in Utrecht is geplaatst. Rond 8:15 uur kwamen ook Claudia de Breij en Wouter van der Goes binnen, waarna de deur om 9:00 uur onder het toeziend oog van veel media door de burgemeester van Utrecht op slot werd gedaan.

Giel, Claudia en Wouter zullen tot vrijdagavond alle uitzendingen verzorgen vanuit het glazen huis, ze zullen hierbij niet eten. Luisteraars kunnen platen aanvragen door geld te bieden en ook middels diverse veilingen hoopt 3FM geld binnen te halen voor Darfur. Ook zijn er diverse acties in het land waarbij ook 3FM-djs helpen. Zo heeft Marisa vanochtend gestofzuigd bij TNT en stond Coen Swijnenberg op het Centraal Station in Utrecht.

De media besteden vandaag erg veel aandacht aan de actie van 3FM. Ondermeer het NOS-Journal, Radio 1 en RTL Boulevard berichten vandaag over de start van de actie die vanochtend plaatsvond.


Veel media-aandacht bij het sluiten van de deur van het glazen huis om 9:00 uur vanochtend