Home Landelijke radio 3FM in het teken van Zeroes Request

3FM in het teken van Zeroes Request

3FM staat van 8 tot en met 15 februari in het teken van de muziek uit de zeroes (2000-2009). Luisteraars horen muziek van bands en artiesten die het vorige decennium muzikaal bepaalden. De Zeroes Request week wordt vrijdag 15 februari afgesloten met de 3FM Zeroes Request Top 100, samengesteld uit playlists van luisteraars en dj’s. Als opwarmer voor de week persifleren 3FM dj’s in een Zeroes Request clip artiesten uit de periode.

De 3FM dj’s kropen in de huid van hun muzikale zeroes helden voor de 3FM Zeroes Request clip. Gerard Ekdom zingt als Adele, Roosmarijn Reijmer is de vrouw met een hart terwijl Eric Corton  de duivel speelt. Michiel Veenstra, Giel Beelen, Domien Verschuuren en Sander Hoogendoorn kruipen in de huid van de Red Hot Chili Peppers. Coen Swijnenberg, Barend van Deelen en Wijnand Speelman rocken samen met Go Back to the Zoo zanger Cas Hieltjes in ‘Are You Gonna Be My Girl’ van Jet. 

De 3FM Zeroes Request Top 100 is de finale van de week. Via 3FM.nl kunnen luisteraars een eigen playlist maken met dertig favoriete zeroes tracks. Alle online playlists worden gepubliceerd op 3fm.nl/zeroes en kunnen worden gedeeld via Spotify, Facebook en Twitter. 3FM verzamelt alle playlists en de meest gekozen songs staan in de Zeroes Request Top 100.

Op zaterdag 9 februari om 22:20 uur zijn Michiel Veenstra en Eric Corton te zien op Nederland 3 met Live 3FM Zeroes Request (NTR). De drie uur durende live TV uitzending omvat concerten, interviews, festivalherinneringen en videoclips van artiesten uit de zeroes.

Vorig artikelTros wil niet meer fuseren door plannen NPO
Volgend artikelCBP: publieke omroep overtreedt wet met cookiemuur