Home Landelijke radio 3FM drie dagen live op Lowlands

3FM drie dagen live op Lowlands

3FM zendt dit weekend live uit vanaf Lowlands. Met veel live optredens, reportages en interviews. Op het programma van Lowlands staan dit jaar onder andere Arctic Monkeys, Lily Allen, Basement Jaxx, Kaiser Chiefs, Snoop Dogg en The Prodigy. 3FM dj’s Giel Beelen, Annemieke Schollaardt, Eric Corton en Paul Rabbering houden de luisteraars vanuit Biddinghuizen op de hoogte van al het festivalnieuws.

3FM-dj Giel Beelen geeft het startsein voor het festivalweekend. Hij presenteert vanochtend zijn ochtendshow tussen 06:00 en 10:00 uur live vanaf de Lowlandscamping. De Coen en Sander Show komt tussen 16:00 en 18:00 uur vanaf het Lowlandsterrein. Vanaf 19:00 uur is er veel ruimte voor livemuziek en sfeerreportages.

Giel sluit de eerste dag af met Nachtegiel tussen 01:00 en 04:00 uur. De volgende dag komt 3FM vanaf 18:00 uur vanaf Lowlands. Giel’s befaamde Campingradio, waarbij hij verslag doet van het nachtleven op de Lowlandscamping, start zaterdagavond om 23:00 uur. Die nacht zendt 3FM uit tot in de late uurtjes met veel dance-hoogtepunten.

Op zondag zendt 3FM uit van 15:00 tot 23:00 uur. Daarna presenteert Michiel Veenstra de Afterparty vanuit de studio in Hilversum, met de hoogtepunten van drie dagen Lowlands.