Home Landelijke radio 3FM-dj Domien Verschuuren maakt radio vanuit studentenkamer

3FM-dj Domien Verschuuren maakt radio vanuit studentenkamer

3FM-dj Domien Verschuuren maakt vanavond radio vanuit een studentenkamer in Delft. In het kader van Stukafest presenteert de dj tussen 19:00 en 22:00 uur zijn programma vanuit een studentenkamer. Bij het Stukafest-festival, dat in veertien studentensteden in Nederland wordt gehouden, worden studentenkamers omgetoverd tot mini-theaters.

Voor Verschuuren is wonen in een studentenhuis nieuw. “Ik heb zelf nooit op kamers gewoond", aldus de dj. "Ik hoop in één avond in te halen waar je normaal minstens vier jaar over doet. En dan heb ik het niet over studeren."

Dankzij het opendeurbeleid is iedereen vanavond welkom om een 'lauw biertje' mee te drinken in de Delfse studentenkamer. Daarnaast zullen Lucas Hamming en Sue the Night een optreden verzorgen. De tijdelijke studentenkamer van de 3FM-dj is te vinden aan de Oude Delft 211 te Delft.

Dit is Domien
De opzet van Verschuurens avondshow is sinds afgelopen maandag veranderd. De Mega Top 5 is verdwenen en interactiviteit met de luisteraar staat voortaan centraal in het programma. "De avond is van jou, dus ook de radio is van jou", aldus Domien.
 

Vorig artikelDe 10 voor 10 elke werkdag om 9:00 uur op 3FM
Volgend artikelEster Naomi Perquin in de nacht op Radio 1