Home Landelijke radio NPO 3FM 3FM-dj Domien Verschuuren gaat trouwen

3FM-dj Domien Verschuuren gaat trouwen

Domien Verschuuren

Domien Verschuuren heeft zijn vriendin Caroline vandaag ten huwelijk gevraagd tijdens hun vakantie in Toscane. “Precies tien jaar geleden vroeg ik haar verkering. Nu, in Toscane, vroeg ik haar ten huwelijk. Tussen haar tranen door zei ze ‘ja’!”, aldus de ochtendjock van NPO 3FM.

Verschuuren vertelde onlangs nog openhartig in een interview over zijn relatie met Caroline. In de maanden na Serious Request 2014, halverwege 2015, gingen de twee tijdelijk uit elkaar. “Ik dacht dat ik mezelf beperkte door haar. Ze was bezig met afstuderen en dat vond ik te lang duren”, aldus Verschuuren over de breuk, die zo’n 3 maanden duurde. “Ik dacht: nu ga ik los hoor, nu ga ik neuken jongen, potverdomme daar gaan we. Maar ik bleek daarin een sulletje.”

Al gauw merkte Verschuuren dat hij niet zonder zijn vriendin kon. “Ik miste haar. En ik besefte hoe onredelijk ik was. Ik vond dat zij stilstond, terwijl ze keihard bezig was met afstuderen. Nu heeft ze een killerbaan als managing editor bij een vrouwenblad. Ik was te veel met mezelf bezig en had geen oog voor wat ik had.”

Foto: Hans-Peter van Velthoven | 3FM

Vorig artikelRadio 5 in het teken van ‘Summer of Love’
Volgend artikelRadio 10 zendt 80’s top 810 nogmaals uit