Home Landelijke radio 3FM dit weekend vanaf Concert At Sea, Awakenings en Rockin’ Park

3FM dit weekend vanaf Concert At Sea, Awakenings en Rockin’ Park


3FM zendt dit weekend uit vanaf drie festivals. Concert At Sea, Awakenings en Rockin’ Park vinden dit weekend plaats en de publieke popzender maakt locatie-uitzendingen vanaf al deze festivals.

Vannacht presenteert Giel Beelen zijn nachtprogramma Nachtegiel vanaf de VIP-party van Concert At Sea. Morgenavond komen er uitzendingen vanaf het festival zelf. Tussen 18:00 en 20:00 uur is Domien Verschuuren te horen en van 20:00 tot 22:00 uur maakt Timur Perlin een programma vanaf de Brouwersdam in Zeeland. 

In de nacht van zaterdag op zondag komt Dave Clarke met zijn Whitenoise vanaf Awakenings Festival After in Paradiso. De uitzending vanaf het technofestival duurt twee keer zo lang als een normale uitzending, waardoor Dave Clarke tussen 0:00 en 4:00 uur te horen is op 3FM.

Rockin’ Park staat zondagavond op het programma. Zondagavond tussen 18:00 en 20:00 presenteert Sander Guis zijn programma vanuit het Goffertpark, gevold door Klaas van Kruistum tussen 20:00 en 23:00 uur. Roosmarijn Reijmer en Thymen Wabeke lopen over het terrein als verslaggevers.