Home Landelijke radio 3FM dit weekend live vanaf Paaspop

3FM dit weekend live vanaf Paaspop

3FM zendt dit weekend live uit vanaf Paaspop. Morgen en overmorgen komt een groot deel van de programma's op de publieke popzender vanaf het festival in Schijndel. De uitzendingen worden gevuld met live-muziek, interviews en verslag vanaf het festivalterrein.

De uitzendingen beginnen morgenavond om 18:00 uur. Eric Corton wordt dan bijgestaan door Frank van der Lende. Om 20:00 uur nemen Annemieke Schollaardt en Barend van Deelen het stokje over. Rámon Verkoeijen en Frank van der Lende sluiten de avond vervolgens af.

Op zondagmiddag komen Timur en Rámon vanuit Schijndel. Bart Arens is te horen vanaf 15:00 uur en heeft Paul Rabbering als verslaggever. 's Avonds zijn achtereenvolgens Barend van Deelen & Frank van der Lende en Paul Rabbering & Barend van Deelen te horen. De uitzendingen eindigen 's avonds om 22:00 uur

Paaspop is het eerste festival van het festivalseizoen en luidt een reeks van locatie-uitzendingen in. Ook dit jaar komt 3FM weer vanaf een heleboel festivals, met als hoogtepunten Pinkpop en Lowlands.