Home Landelijke radio Yorin FM woensdag vanuit verkeerstoren vanwege concerten U2

Yorin FM woensdag vanuit verkeerstoren vanwege concerten U2

Yorin FM zendt woensdag tussen 6:00 en 18:00 uur live uit vanuit de verkeerstoren ven Schiphol. Op die de dag komt U2 naar Nederland voor een serie concerten. Tijdens de radioprogramma’s kunnen luisteraars volgen hoe er live vanuit de toren contact wordt gemaakt met Bono, Adam, Larry en The Edge via de boordradio.

Maandag worden de laatste kaarten voor de concerten van U2, die woensdag, vrijdag en zaterdag plaatsvinden, weggeven op Yorin FM. De hele week werden luisteraars opgeroepen de zaterdag- of zondag-editie van de Telegraaf te kopen. In ‘Stenders Vroeg Op’ worden maandag de winaars bekend gemaakt. Vervolgens gaat er een dj van Yorin FM bij diegene langs om de kaarten af te geven. Mocht de winnaar op het moment dat de dj aanbelt de zaterdag- of zondag-editie niet in huis hebben, dan gaan de felbegeerde kaarten naar iemand anders.

Tijdens alle drie de concerten in de Amsterdam Arena verzorgt Yorin FM tevens de pre- en afterparty op de radio. De uitzending worden gevuld met interviews met fans en unieke soundtracks van U2.