Home Landelijke radio Yorin FM: Radio met een edge zonder grote namen

Yorin FM: Radio met een edge zonder grote namen

‘Energiek, eigentijds en eigenzinnig’, dat wordt Yorin FM in het kort. Het station wil de doelgroep tussen Radio 538 en 3FM gaan aanboren. Maar dan wel zonder grote namen. Dat is zojuist bekend gemaakt op de persconferentie van de Holland Media Groep die over de toekomst van de twee radiozenders van van HMG, RTL FM en Yorin FM, gaat. De mediagroep wil niet meedoen aan de miljoenendans rond de radio dj’s. Enkele bekende televisie-presentatoren zullen wel af en toe invallen. Fons van Westerloo: “We kunnen bijvoorbeeld de Carlo-week doen. En Beau op Yorin FM beviel ook erg goed.”

“Radio met een edge”, zo wil programmadirecteur Van Westerloo van de HMG Yorin FM gaan neerzetten. Het station gaat zich helemaal richten op muziek uit de jaren ’90 en de actuele hits. “En ik het weekend moet Yorin FM jonger worden. Op langere termijn moet er een vaste andere programmering komen dan doordeweeks.”

Verder zal er meer samengewerkt worden met de televisiezenders van HMG. Zo is Yorin FM live aanwezig bij de activiteiten rondom het programma ‘Idols’.