Sky Radio zou geïnteresseerd zijn om Marieke Elsinga en Beau van Erven Dorens in de ochtend te plaatsen. Dit meldt het AD. Talpa Radio laat in een reactie weten dat dit momenteel niet speelt.

Anderhalf jaar geleden was de non-stopzender bezig om Mattie Valk en Wietze de Jager een dagelijkse ochtendshow te geven op de zender. Naast de ochtendshow zou de zender de rest van de dag dj-loos blijven. De transfer mislukte en dit betekende ook het einde aan het duo Mattie en Wietze. Wietze ging naar Talpa Radio en zit nu bij 538, Mattie bleef bij Qmusic en maakt nu de ochtendshow met Marieke Elsinga.

Ondanks dat de komst van Mattie en Wietze mislukte is de wens voor een ochtendshow op de non-stop muziekzender er volgens het AD nog steeds. Volgens ingewijden wordt gezocht naar geschikte namen en staan Beau en Marieke hoog op het lijstje. De twee vormen een duo bij RTL Boulevard.

Voor Beau is radio geen onbekende. In 1996 was hij te horen bij Talkradio 1395 AM, dit deed hij tot en met 1998. In 2002 was hij te horen bij Yorin FM. Hier was hij eerst dagelijks te horen en later alleen op vrijdagmiddag en als vervanger in de ochtend.

Over een toekomstige ochtendshow op Sky Radio wil directeur Marc Adriani van Talpa Radio alleen kwijt: ,,Momenteel speelt dit niet.’’

Foto: RVDA