Home Landelijke radio Yorin FM programmering anders vanaf 2 januari

Yorin FM programmering anders vanaf 2 januari

Zoals bekend gaat Robert Jensen verhuizen van Yorin FM naar Noordzee FM. Eerder deze week melden wij al dat Olav Mol hem gaat vervangen in de ochtend maar er komen nog meer veranderingen bij Yorin FM. We nemen de programmering even door die 2 januari in première gaat.

Van 6 tot 10 begint de dag met de ochtend show: Freddy & Olav in de Ochtend. Daarna twee uur Michael Pilarczyk met typisch 80 & 90. Timur begint de middag om 12 uur met twee uurtjes Yor at Work. Om 14 uur neemt Eddo het over en plakt er weer twee uurtjes aan vast. En Yorin sluit de middag af met drie uur Gijs & Wout in de middag met Wouter van der Goes en Gijs Staverman. En dan besluit het station de avond met Menno Barreveld, hij presenteert Yor 25 en Yorin the Hits.

De vrijdag blijft ongewijzigd met een speciale typisch 80 & 90 gepresenteerd door iemand die haar verhaal vertelt. Daarna Beaulevard drie uur lang Beau van Erven Dorens, en Timur sluit de middag van 15 tot 18 uur met de Pepsi Chart. En de Hitmix is ook gebleven die is op vrijdag avond van 18 tot 02 uur.

De nieuwe programmering gaat in vanaf 2 januari.