Home Landelijke radio Yorin FM maakt nieuwe programmering pas maandag bekend

Yorin FM maakt nieuwe programmering pas maandag bekend

Ondanks eerdere berichten zal de officiële programmering van Yorin FM pas maandag bekend worden gemaakt. De programmering maakt onderdeel uit van de koerswijziging die Yorin FM vanaf maandag maakt. Er is inmiddels al veel uitgelekt over het ‘nieuw Yorin FM’, zo zijn er uitspraken van Henk Westbroek en een voorlopige programmering en is tevens bekend geworden dat ook Fred Siebelink de overstap heeft gemaakt naar het station.

Vanochtend heeft de HMG een persvoorlichting gegeven aan de landelijk media. Hierin is onder embargo informatie vrij gegeven over de koerswijziging en nieuwe programmering van Yorin FM.

Waarschijnlijk heeft het embargo rondom de nieuwe programmering te maken met de transfer van Rob Stenders. In het contract met de VARA is namelijk opgenomen dat de HMG voor maandag niks naar buiten mag brengen over de start van het ochtendprogramma ‘Stenders’. Via de zin “Sst..! en der is ook een nieuwe ochtendshow”, die in de campagne voor ‘Jensen in de middag’ wordt gebruikt, probeert Yorin FM toch de aandacht te vestigen op de komst Rob Stenders.