Home Landelijke radio Yorin FM-luisteraar maakt kans om week lang ster te zijn

Yorin FM-luisteraar maakt kans om week lang ster te zijn

Yorin FM biedt luisteraars de komende twee weken de kans om een week lang als een ster door het leven te gaan. Maandag start de actie ‘Live Like A Star For One Week’. Uiteindelijk wint er op vrijdag 15 april één luisteraar en deze gaat direct een week lang als celeb door het leven.

Hij of zij begint met een professionele fotoshoot inclusief styling, make-up en showbizz-fotograaf. De foto’s verschijnen dezelfde week nog in een aantal Nederlandse dagbladen. Daarnaast verblijft de winnaar een week lang in een luxe suite van het 5-sterren hotel The Grand, middenin Amsterdam, waar menig (inter)nationele ster graag overnacht. Verder krijgt hij of zij een nieuwe outfit en de hele week staat er een eigen chauffeur tot zijn of haar beschikking. De winnaar is vervolgens te horen in radioprogramma’s, is te gast bij ‘JENSEN!’, wordt de hele week gevolgd door ‘RTL Boulevard’ en speelt een scène in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Als klap op de vuurpijl vliegt hij of zij aan het einde van de week per helikopter naar een privéparty van niemand minder dan P-Diddy in Nice.

De winnaar beleeft de glitter & glamour overigens niet alleen. Hij of zij mag iemand meenemen om de ervaringen mee te delen.