Home Landelijke radio Yorin FM in een nieuw jasje – Gijs Staverman begint in de...

Yorin FM in een nieuw jasje – Gijs Staverman begint in de middag

Yorin FM is vandaag gestart met een nieuw jinglepakket. De huisstijl blijft hetzelfde, maar de jingles zijn wat veranderd. Vandaag komt ook Gijs Staverman terug in de weekprogrammering op Yorin FM. De dj had al een programma op zondagmiddag en presenteerde op vrijdagavond ook de Hitmix. Met het nieuwe programma, dat “Staverman’s Drive time” gaat heten, wil Yorin z’n programmering wat sterker maken. De luisteraar rijdt naar zijn of haar werk met “Jensen in de Ochtend” en gaat ’s middags naar huis met Gijs Staverman.

Gijs Staverman werd geboren in Alkmaar op 23 maart 1966. Na gewerkt te hebben bij een flink aantal radiostations, kwam hij in 1992 terecht bij Veronica, als presentator van Countdown. Zijn tv carrière gaat ook nog steeds door. Komend seizoen gaat hij op Yorin tv het programma “tvbabes”, het datingprogramma “Love test” en “One way ticket” presenteren.

Een leuk weetje: het eerste singletje dat Gijs Staverman kocht was van Yvonne Keely & Scot Fritzgerald en heette If I had Words (1977).