Home Landelijke radio Veronica FM wil terug!

Veronica FM wil terug!

De vereniging Veronica heeft deze week frontaal de aanval geopend om de omstreden etherveiling zo snel mogelijk door te laten gaan. In het Veronica Magazine (nummer 44 pagina 152) staat een paginagrote advertentie waarin de vereniging onder andere aankondigt rond de 15de van deze maand met acties te komen. De advertentie, die begint met de tekst “Den Haag: genoeg geouwehoerd!” wordt vergezeld van een coupon die de lezers van het magazine kunnen opsturen naar een antwoordnummer in Hilversum. Ook op de website van Veronica is deze advertentie te lezen.
De startdatum van de acties, rond 15 november, is niet toevallig gekozen omdat op die datum de volgende ronde in het politieke debat plaatst zal vinden. De Tweede Kamer zal nogmaals is conclaaf gaan met het Kabinet. De uitkomst van dit debat is onzeker.
De Vereniging Veronica is deze actie gestart omdat de nieuwe radiozender, Veronica FM, binnenkort van start moet gaan. Uiteraard is dit met een etherfrequentie beter rendabel te krijgen dan zonder. Via de website van Veronica kun je ook een stem achterlaten.