Home Landelijke radio Yorin FM en RTL FM komen vanaf zondag uit de nieuwe studio

Yorin FM en RTL FM komen vanaf zondag uit de nieuwe studio

Yorin FM en RTL FM openen aanstaande zondag 11 januari officieel de deuren van haar nieuwe radiostudio’s op het Mediapark in Hilversum. De studio’s zijn geheel nieuw en worden geheel digitaal aangestuurd. Daarnaast is er ook een nieuwe soundprocessing voor het station.

Gijs Staverman zal de eerste jock zijn live vanuit de studio zal. “Ik vind het heel bijzonder om vanuit de nieuwe studio’s uit te zenden. Het ziet er allemaal fantastisch en heel professioneel uit. Dit bewijst weer dat de Holland Media Groep (HMG) ook op het gebied van radio vol vertrouwen de toekomst tegemoet treedt”, aldus Gijs Staverman.

Tijdens het radioprogramma ‘Staverman op Stelten’, tussen 12.00 en 15.00 uur, neemt Fons van Westerloo (CEO) plaats achter de microfoon om het station officieel en feestelijk te openen met veel champagne en bekende gasten. Zo geven Brutale Moeders Tatum & Jennifer, acteur en presentator Chris Zegers en Soulvation acte de présence in de gloednieuwe studio van Yorin FM.

Naast Yorin FM zal ook RTL FM starten vanuit nieuwe studio’s en nieuws en muziekstation neemt om 14.00 uur de studio officieel in gebruik. Het muzikale cabaretduo Veldhuis & Kemper is aanwezig om een eenmalig programma tussen 14.00 tot 15.00 uur te maken, ‘Een middag met Veldhuis & Kemper’.

Vanaf maandag zullen verschillende foto’s van de studio’s te vinden zijn op RadioFreak.nl. Hier alvast een voorproefje.

Vorig artikelTop 2000 terug te beluisteren op internet
Volgend artikelKPN draagt Radio Kootwijk over een week over