Home Landelijke radio Wouter v/d Goes en Gijs Staverman krijgen programma op Q-music

Wouter v/d Goes en Gijs Staverman krijgen programma op Q-music

Wouter van der Goes en Gijs Staverman gaan vanaf 2 oktober iedere een eigen programma maken bij Q-music. Gijs Staverman zal zijn vaste programma krijgen op maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur. Wouter van der Goes zal iedere werkdag tussen 12:00 en 13:00 uur de Q-music Hitlijn presenteren. Een interactief programma waarin luisteraars hun favoriete muziek kunnen aanvragen.

“In deze programmering zit iedereen op z’n plek en sluit het geheel nog beter aan bij de gedachte en uitstraling van Q-music. Feelgood radio met heel veel goede muziek”, zo zegt de onlangs van 3FM overgekomen dj Wouter van der Goes die ook programmadirecteur is van de zender.

De beide dj’s nemen de plaats in van Martijn Kolkman die zal verhuizen naar het tijdslot 19:00 – 22:00 uur. Op dit moment is op dat tijdstip Timon Jacobs te horen, maar die gaat samen met Daniël Smulders en Marcel Vermeer de weekendprogrammamering vullen. Het dagelijkse programma op de late avond van Marcel Vermeer komt daarmee ook te vervallen.

Tot nu toe was de weekendprogrammering nog niet gepresenteerd.

Vorig artikel3FM Serious Movies: luisteraars in commercial 3FM
Volgend artikelNieuwe zondagavondprogrammering EO op 3FM