Home Landelijke radio Qmusic Wietze de Jager: “Ik wil rustig bijkomen van alles”

Wietze de Jager: “Ik wil rustig bijkomen van alles”

Wietze de Jager

Wietze de Jager wil eerst rustig bijkomen van alles voor hij zich richt op zijn radiotoekomst. Dit zegt de dj in De Telegraaf, de krant die zijn mail aan Mattie Valk publiek maakte. “Ik ben heel erg geschrokken dat mijn mail op straat ligt. Niet veel mensen hadden die.”

Wat Wietze de Jager nu gaat doen is nog onduidelijk. Hij zou nog steeds welkom zijn bij Sky Radio. Over zijn mogelijke overstap zegt hij in de krant: “Ik weet dat ik nog steeds welkom ben bij Sky Radio waar we samen naartoe zouden gaan, maar ik weet het echt nog niet”.

Gisteren reageerde Valk in de uitzending van Qmusic op de mail. Hij vertelde dat ze inderdaad met Sky bezig waren om over te stappen. Valk vertelde dat hij zich loyaal voelde aan Qmusic en bleef twijfelen. Uiteindelijk besloot hij te blijven bij Q. De Jager heeft Valk op de radio gehoord: “Ik vond zijn verhaal niet heel sterk.”

Reacties op rel

De lezing van de twee dj’s over de situatie loopt uiteen. Ook in de radiowereld wordt wisselend gereageerd. Sommige collega-dj’s kiezen partij voor één van de twee dj’s en andere zien Talpa achter de rel zitten. Zij zouden als directe concurrent van Qmusic baat hebben bij het uiteenvallen van de ochtendshow. Jeroen van Inkel denkt dat een manager de rel had kunnen voorkomen.

Voorlopig zal Mattie Valk de ochtendshow alleen voortzetten op Qmusic.

Foto: Qmusic