Home Landelijke radio Wietze de Jager vanaf maart te horen op Radio 538

Wietze de Jager vanaf maart te horen op Radio 538

Wietze de Jager gaat aan de slag bij Radio 538. Vanaf maart krijgt hij een eigen programma op de commerciële zender, zo heeft 538 vandaag bekendgemaakt. “Ik ben weer terug on air!”, reageert Wietze, die 538 ‘het mooiste radiostation van Nederland’ noemt. “Het is fantastisch om weer radio te mogen maken. En ik ben trots dat ik bekend mag maken dat ik voor Radio 538 aan de slag ga.”

Menno de Boer, radiodirecteur van 538, zegt ‘onwijs blij te zijn’ met Wietze in het 538-team. “Hij heeft zoveel passie voor radio en gevoel voor humor en is daarnaast een erg fijn mens. Wietze loopt over van de ideeën en kan niet wachten om binnenkort meer uit de doeken te doen over zijn nieuwe show.”

Talpa Radio

Wietze tekende in september vorig jaar al een contract bij Talpa Radio, het station waar ook Radio 538 onder valt. Toch was lange tijd nog onduidelijk bij welke zender hij aan de slag zou gaan. Via Instagram gaf Wietze de afgelopen dagen tips, waarbij veel mensen dachten dat hij bij Radio Veronica radio ging maken.

De oud Qmusic-dj zou eigenlijk samen met Mattie Valk bij Talpa Radio aan de slag gaan, om er samen op Sky Radio de ochtendshow te maken. Mattie haakte echter af en tekende een lucratief contract bij Qmusic. Wietze verliet daarop Q, waarna het populaire duo Mattie & Wietze uit elkaar viel. Pijn, gekwetst, erin getuind. Het zijn woorden die Wietze gebruikte om de breuk met Mattie onder woorden te brengen.

DE ONTKNOPING! #partlll

Een bericht gedeeld door Wietze de Jager (@wietzedej) op

Foto: William Rutten

Vorig artikelJeroen van Inkel praatte te snel op Radio 5
Volgend artikelErik de Zwart in het Guinness Book of Records