Home Landelijke radio 100% NL Webadres 100%NL bekend

Webadres 100%NL bekend

De nieuwe radiozender 100%NL heeft inmiddels een eigen webadres. www.100p.nl wordt het nieuwe adres waarop het station straks via internet te vinden is. Vanaf de zomer moet de url gaan werken. “Eerst het radiostation de lucht in”, zegt Herbert Visser van de nieuwe zender die vanaf 8 juli op de frequenties van RTL FM te horen moet zijn.

“Aanvankelijk had ik ‘www.100procentnl.nl’, maar bij nader inzien vond ik ‘m toch te lang”, zegt Visser. “Dat adres heb ik zelfs helemaal opgegeven.” Toch is 100procentnl.nl wel geregistreerd. Rob Toonen van Slam!FM zag zijn kans schoon. “Nou, veel plezier ermee!”, zo reageert Visser daarop.

Visser had ook andere adressen op het oog. “www.100.nl was al bezet, evenals www.100procent.nl. En omdat www.100p.nl lekker kort is, wordt het dus die. Net als de Volkskrant nu -lekker kort- achter ‘www.vk.nl’ zit.

Overigens is er ook al een logo voor de zender. “Alleen is die nog niet beschermd bij het Benelux Merkenbureau, dus die hou ik nog even voor me”, zo legt Visser uit.