Home Landelijke radio Verzoekplatenprogramma RTV Noord-Holland viert jubileum met marathon

Verzoekplatenprogramma RTV Noord-Holland viert jubileum met marathon

Het programma Verzoekplaten.nl van RTV Noord-Holland viert komende zondag het 12,5 jarig bestaan et een live marathonuitzending van 12,5 uur van 07:30 tot 20:00 uur. June Hoogcarspel presenteert het programma onafgebroken live vanuit de studio in Amsterdam. Voor deze dag is een speciaal programma samengesteld met luisteraars en bekende fans van het programma.

Zo komen André van Duin, Paul de Leeuw, Jan Smit, Frans Bauer, Gerard Joling, Nick & Simon, Frans Mulder en Willeke Alberti langs. Ook kunnen luisteraars mooie prijzen winnen met een muziekkwis en worden er verzoekplaten gedraaid die twaalf jaar geleden werden aangevraagd.

June Hoogcarspel presenteert Verzoekplaten.nl elke werkdag van 13:00 tot 14:00 uur en op zaterdag tussen 11:00 en 12:00 uur. "Dit programma is echt mijn kindje. Ik presenteer het al 12,5 jaar en heb het met veel liefde groot gebracht. Na al die jaren realiseer ik mij dat ik veel luisteraars écht een plezier doe of steun biedt met een mooie plaat van hun keuze. Dat geeft mij heel veel voldoening!"