Home Landelijke radio Veronica maakt Top 5 programma’s bekend voor V-Day

Veronica maakt Top 5 programma’s bekend voor V-Day

De programma’s die in de ‘Veronica Radio Top 5 Allertijden’ komen zijn vanochtend bekend gemaakt tijdens de ochtendshow van Adam Curry. Dit gebeurde door Ton Lathouwers, voorzitter van de Sky Radio Groep. De ‘Veronica Radio Top 5 Allertijden’ wordt morgen uitgezonden op V-Day van 19.00 uur tot 24.00 uur en is in de beste traditie van Radio Veronica door de luisteraars van het station zelf samengesteld. In het rogramma ‘RinkeldeKinkel’ met Jeroen van Inkel zal Ton Lathouwers op V-Day tussen 18.00 uur en 19.00 uur bekend maken hoe de uiteindelijke Top 5 eruit komt te zien en wie de Veronica Award krijgt voor het beste Radio Veronica programma aller tijden.

Onderstaande programma’s vormen de ‘Veronica Radio Top 5 Allertijden’: Will Wil Wel (Will Luikinga), Curry & van Inkel, Countdown Café, Het laatste uur met Rob Out (van de zeezender 31/8/1974) en de Top 40. Op V-Day viert het Radio Veronica van nu haar ‘1-jarig’ bestaan en is het precies 30 jaar geleden dat Radio Veronica door de overheid gedwongen werd haar uitzendingen vanaf het legendarische zendschip stop te zetten.

Naast fragmenten van de programma’s die in de lijst staan zal er door Bart van Leeuwen gepraat worden met de programmamakers. Op V-Day heeft Radio Veronica overdag ook een speciale programmering. Bart van Leeuwen zal op deze dag live uitzenden vanuit Hotel Lapershoek in Hilversum met zijn programma ‘Goud van Oud’ en daar gasten ontvangen als Tineke de Nooij en Jan van Veen. Vanaf 16.00 uur zendt Jeroen van Inkel live uit vanaf Beach Club Vroeger aan het Bloemendaalse strand met zijn programma ‘RinkeldeKinkel’ waar hij onder andere oud Veronica dj’s Rob Stenders en Gijs Staverman als gast zal ontvangen.