Home Landelijke radio Vandaag laatste uitzending Ruud de Wild op 3FM

Vandaag laatste uitzending Ruud de Wild op 3FM

Ruud de Wild maakt vandaag zijn laatste uitzending op 3FM voor BNN. De Wild zal na vandaag vertrekken naar Radio 538 waar hij op 14 juni samen met Jelte van der Goot en Tamara Brinkman zal beginnen de middagshow te maken.

Wat er precies gaat gebeuren vanmiddag kon BNN nog niet zeggen wel is bekend dat er verschillende mensen langs zullen komen. Onder hen oud-BNN-medewerkers Rohan te Wierik en Jeroen Kijk in de Vegte.

Ruud begon in 1998 bij BNN en zag de zendtijd van zijn programma steeds verder groeien. Voordat hij bij BNN terecht kwam werkte hij al voor Radio 538 en maakte daar de ochtendshow. Naast zijn radioprogramma, maakte hij voor deze omroep ook verschillende televisieprogramma’s.

Naast Ruud vertrekt ook Astrid de Jong. Ze gaat freelance ondermeer voor BNN (Hey DJ) en de AVRO (nachtdienst) werken. Sander de Heer, die ook sidekick is van De Wild, blijft bij BNN nog enkele radioprogramma’s presenteren.

Wouter van der Goes zal Ruud opvolgen in de middag. Hij begint naar alle waarschijnlijkheid op woensdag 9 juni. Tot die tijd is Edwin Diergaarde te horen op 3FM tussen 16:00 en 18:00 uur. Wat Wouter van der Goes precies gaat doen in de middag zal de komende weken bekend gemaakt worden.