Home Landelijke radio Van Inkel: Ruud de Wild volgt mij op

Van Inkel: Ruud de Wild volgt mij op

Lange tijd gingen de geruchten over Ruud de Wild hij zou naar Yorin FM gaan toen bleef hij weer bij BNN/3FM en nu lijkt het er op of hij terug gaat keren naar Radio 538. Jeroen van Inkel heeft namelijk vanavond gezegd in het mediaprogramma Storing dat Ruud de Wild naar Radio 538 zal gaan als hij alles heeft afgewikkeld met BNN.

Ruud de Wild is geen vreemde voor 538 hij begon namelijk zijn loopbaan bij de zender. Hij presenteerde de ochtendshow, ‘The Jungle’, en het programma op vrijdagavond, ‘Wild in het Weekend’. Wanneer hij terug gaat keren bij Radio 538 is nog niet duidelijk, hij heeft namelijk een contract tot medio augustus 2005 bij BNN.

Het zou ook mogelijk zijn dat Ruud nog wel televisie blijft maken voor BNN, één van de redenen waarom Ruud weg zou willen schijnt volgens de geruchten te maken te hebben dat hij het niet naar zijn zin zou hebben bij 3FM. Bij BNN kan hij dan nog wel programma’s blijven maken.

BNN laat ons weten over dit bericht: “Het gerucht is is niet correct. Ruud heeft nog tot augustus 2005 een contract bij BNN”. Radio 538 wil ook nog niks bevestigen. “Ik kan je alleen maar verwijzen naar wat Lex Harding eerder heeft gezegd deze week. Het verhaal rond van Inkel is nu afgesloten, nu kunnen we gaan rondkijken naar een goede opvolger”, aldus de woordvoerster van het station.