Home Landelijke radio Unico Glorie maakt programma op Veronica

Unico Glorie maakt programma op Veronica

Unico Glorie zal op zondagavond het programma ‘The Long Versions’ gaan presenteren op Radio Veronica, dit is vanmorgen bekend gemaakt in het ochtend programma van Toine van Peperstraten op Veronica. Glorie zal vanaf nu op zondagavond het programma gaan presenteren tussen 20:00 en 22:00 uur. In het programma worden alleen maar lange versies van hits uit de jaren 70, 80 en 90.

Unico Glorie: “Veel mensen kennen mij voornamelijk van bestuurlijke functies in de media. Ik heb echter zelf ook altijd veel radio gemaakt, onder andere bij W.A.P.S. en Extra 108 in Amsterdam. De passie voor muziek en het medium radio in het bijzonder heb ik nooit verloren. Ik ben dan ook zeer enthousiast over het programma ‘The Long Versions’ waar ik weer als programmamaker aan de slag kan en zelf de muziek van samenstel. Het feit dat het voor Radio Veronica is, een station waar ik een zeer nauwe band mee heb, geeft dit alles nog een extra dimensie”.

Toine van Peperstraten presenteerde vandaag zijn laatste ‘Ook Goeiemorgen’. Hij zal zijn programma in het weekend wel voort gaan zetten, wie hem op de werkdagen gaat vervangen heeft Veronica nog niet bekend gemaakt.