Home Landelijke radio Uitgebreide aandacht voor de KLM Open op 3FM

Uitgebreide aandacht voor de KLM Open op 3FM

Radio 3FM gaat vanaf morgen een week lang aandacht besteden aan het golftoernooi KLM Open. In het programma Arbeidsvitaminen zal vanaf de afslag van het toernooi in Eemnes dagelijks een update geven.

Bekende Nederlanders spelen bij de opening van het toernooi achttien holes voor het goede doel. Dit jaar zijn dat onder andere Johan Cruyff, Ruud Gullit en Ronald en Frank de Boer. Presentator Gerard Ekdom brengt tussen 09:00 en 12:00 uur op Radio 3FM tijdens de warming up en de voorbereidingen rechtstreeks verslag uit en haalt de celebraties voor de microfoon.

Aan het einde van de dag is er een liefdadigheidsdiner met een veiling. De opbrengsten van deze dag gaan dit jaar naar de Johan Cruyff Foundation. Deze stichting ondersteunt projecten en organisaties die tot doel hebben via spelactiviteiten, lichaamsbeweging en sportbeoefening het geestelijk en lichamelijk welzijn van jongeren te bevorderen. Johan Cruyff zal in Arbeidsvitaminen te gast zijn en alles vertellen over de Johan Cruyff Foundation, de Celeb AM. Ook maakt hij bekend van welke muziek hij houdt.

De Bedrijven Top Tien in Arbeidsvitaminen staat de hele week in het teken van de golfsport.