Home Landelijke radio Toine legt uit over vertrekt bij Veronica in de ochtend

Toine legt uit over vertrekt bij Veronica in de ochtend

Op zijn eigen website laat Toine van Peperstraten weten waarom hij gestopt is met het presenteren van ‘Ook Goeiemorgen’ op Radio Veronica. Het kwam niet doordat hij teveel werk had met Radio Veronica in de ochtend en Studio Sport in de avond, zoals verschillende kranten melden, de echte reden is dat hij eigenlijk in dienst is bij Studio Sport en Veronica er bij deed.

Van Peperstraten schrijft op zijn website: “Eigenlijk was het best goed te doen: ’s ochtends bij Radio Veronica ‘Ook Goeiemorgen’ presenteren en ’s avonds dan (lang niet alle dagen) nog Studio Sport. Tussendoor moest ik dan wel regelmatig effe bijslapen, maar ik had er nauwelijks moeite mee. We (Veronica en ik) hadden afgesproken het een maandje te doen: dan zou het toch wel rond moeten zijn met Jeroen (!?!). Van Studio Sport had ik toestemming gekregen om iets bij Veronica te doen in de weekenden. Wat wil het verhaal: mijn baas woont in Arnhem en daar wordt Radio 1 ‘weg geblazen’ door Veronica. In plaats van op te staan met actualiteiten, stond hij iedere ochtend op met mij. En dat was natuurlijk niet de bedoeling (en daarin heeft ie natuurlijk ook wel gelijk). Ik werk immers bij Studio Sport en ‘doe’ Veronica erbij. Omdat ook veel interviews voor meer dan de helft (soms bijna helemaal) gingen over Veronica (en dus nauwelijks over Studio Sport), vond hij dat ik inmiddels teveel ‘Toine van Veronica’ was geworden. En dus hebben we (in goed overleg) besloten er na drie weken ‘Ook Goeiemorgen’ er een punt achter te zetten.

Toine doet nog wel zijn programma op Radio Veronica in het weekend. Elke zaterdag en zondag presenteert hij tussen 14:00 en 18:00 uur het programma Typisch Toine en daarnaast doet hij zijn werkzaamheden voor Studio Sport en af en toe langs de lijn.

Adam Curry doet nu de ochtendshow op Veronica en blijft dit doen tot dat Jeroen van Inkel komt naar het station. De verwachting is dat dat per november zal zijn.